Összehozzuk az embereket és a munkahelyeket

A technológiai fejlődés egyre gyorsuló üteművé teszi a gazdaságot – és egyre rugalmasabb alkalmazkodást igényel a humánerőforrás-ágazatban. A bérelt munkaerővel a vállalatok sok időt és költséget takaríthatnak meg, fedezhetik a fluktuációt – és így saját alkalmazottaiknak is nagyobb munkahelyi biztonságot nyújthatnak. Segítséget nyújtunk Önnek a megüresedett pozíciók rövid határidővel történő betöltésében. Győződjön meg róla és használja ki sokéves tapasztalatunkat a munkaerő-kölcsönzés terén!

Ipar

Szakképzett és szakképesítés nélküli munkavállalók minden képzettségi szinten

Az ipari ágazat magasan képzett személyzetet igényel. És mi ezt tudjuk Önnek nyújtani! Munkatársaink rendszeresen képzést és továbbképzést kapnak szakterületükön.

Így csak a szükséges képesítéssel és szakképzettséggel rendelkező munkatársakat közvetítjük Önnek. Ezt bizonyítja a szakképzett és szakképesítéssel nem rendelkező munkavállalóink kiválasztásának és elhelyezésének magas sikeraránya. Tanácsadást nyújtunk Önnek a személyzetfejlesztés és a toborzás terén egyaránt – és várjuk, hogy jelentkezzen!

Építőipar

Szakképzett munkaerő az építőipari vállalatok számára

Fontos számunkra a kézfogás minősége. És a legjobbakkal építkezünk. Legyen szó építőipari segédmunkásokról, zsaluzókról, kőművesekről, gépkezelőkről vagy darukezelőkről – mi magasan képzett, az Ön építési projektjéhez megfelelő személyzetet biztosítunk. Ismertesse velünk igényeit! Nagyszámú, évek óta velünk dolgozó munkatárssal rendelkezünk. Rövid távú igények esetén is!

Mesterségek és kézműipar

Szakképzett munkaerő a kézműipar területén

Az alkalmazottak motivációja és képzettsége döntő tényező minden kézműipari vállalkozás jövőbeli életképessége szempontjából.

Mi magasan képzett, különböző tudással és tapasztalattal rendelkező szak- és segédmunkásokat biztosítunk Önnek. És amíg mi gondoskodunk az emberi tényezőről, Önnek marad ideje arra, hogy az alaptevékenységére koncentráljon. Kérjük, lépjen kapcsolatba velünk, ha többet szeretne megtudni! A lehető legjobb tanácsokkal látjuk el Önt!

Tájékoztatás és tanácsadás

Hardver-, szoftver-, IT- és adatbiztonsági szakemberek

Az informatika és a tanácsadó munka területén is folyamatosan nő a kereslet a jó és gyorsan rendelkezésre álló munkaerő iránt. Jelentős számú, magasan képzett szakemberből álló állományt gyűjtöttünk össze. Nálunk megtalálja a legmegfelelőbb szakembereket projektjeihez!

Front-end/back-end programozót, PHP programozót vagy dizájnert keres? Adatbázisunkban nagy valószínűséggel megtalálható a megfelelő pályázati profil. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kereskedelmi és adminisztratív foglalkozások

Hatékony munkaerő-felvétel minden részlegre!

Ebben is jól kiismerjük magunkat. Megfelelő szakértelemmel rendelkezünk ahhoz, hogy a kereskedelmi, adminisztratív vagy műszaki területen gyorsan és hatékonyan betöltsük az Ön munkaerőigényét. Pályakezdőket keres? Szüksége van a logisztikai részlegének támogatására? Beszerzési osztályán megnövekedett személyzeti igénye van? Ne habozzon, mi átfogó tanácsot adunk Önnek.