Személyre szabott megoldásokat kínálunk vállalkozása számára

A rendeléslista tele van, és a munkatársai már hetek óta a kapacitásuk határán vannak? Különösen akkor, amikor a dolgoknak gyorsan kell haladniuk, egyre nehezebb jól képzett szakmunkásokat találni. Pontosan ebben tudunk segíteni: Megspóroljuk Önnek a fárasztó toborzási folyamatot, és ha kívánja, átvesszük a munkáltatói feladatokat, valamint a teljes személyzeti adminisztrációt.

"Rövid időn belül szakképzett munkaerőt tudunk ajánlani Önnek, akik hosszú távon is szívesen nyújtanak Önnek segítséget."

Személyi állomány biztosítása

Takarítsa meg a költségeket, időt és a belső erőforrásokat

Az Arbeiterring képzett szakembereivel rugalmasabbá teheti vállalkozását, mint valaha. Bármilyen megbízást könnyű szívvel felajánlhat, elfogadhat és elvégezhet. Legyen szó nagyobb megrendelési volumenről rövid időn belül, vagy a személyzet betegség vagy szabadság miatti távollétéről: mi azonnal a megfelelő embereket biztosítjuk Önnek munkaerő-állományunkból.

A személyzetet addig lízingeli, ameddig szüksége van rá. Mi számlát állítunk ki a ledolgozott órákról, és gondoskodunk a személyzeti adminisztrációról. Szeretne többet megtudni? Hadd készítsünk Önnek egyedi ajánlatot akár már most:

Munkaközvetítés

A HR osztály támogatása a toborzásban

Minden vállalat gerincét az alkalmazottak jelentik. Azonban különösen a kisebb vállalatoknál a személyzet keresése túl sok belső erőforrást köt le. Ezen felül gyakran hosszadalmas a kiválasztási folyamat, valamint a bértárgyalások, amelyek sok esetben nehézkesnek bizonyulnak.

Használja ki szaktudásunkat! Szakembereink naponta több, mint 100 szakképzett és szakképesítés nélküli munkást toboroznak ügyfeleink számára. Ne habozzon és lépjen kapcsolatba velünk! Segítünk Önnek a keresésben, és megtaláljuk a megfelelő munkatársakat.

Személyügyi tanácsadás

Profitáljon a személyzeti menedzsment terén szerzett tapasztalatainkból

A munka- és szociális jog számos törvényt és rendeletet foglal magában, amelyeket vállalatközi megállapodások, például kollektív szerződések egészítenek ki. Tanácsadással állunk rendelkezésére – a külföldi állampolgárok foglalkoztatásáról szóló törvénnyel kapcsolatos kérdésekben, valamint a szociáljogi rendelkezésekkel kapcsolatban.

Kidolgozzuk az Önnek megfelelő alkalmassági tesztet, vagy elkészítjük a pályázóknak szánt kérdőívet. Ha pedig bármilyen kérdése van a bérrendszerrel kapcsolatban, szakértőink szintén szívesen állnak rendelkezésére.

Bérszámfejtés

Állandó személyzet fix költségek nélkül

Szeretné növelni a személyzet létszámát? További fix költségek nélkül? Bérszámfejtési szolgáltatásunk optimális megoldást kínál: Ön bérli tőlünk a személyzetet, bérszámfejtési osztályunk elkészíti a bérelszámolásokat, és mi csak a tényleges személyi költségeket számoljuk fel Önnek, az adminisztrációs ráfordításokért fizetendő felárral együtt.

A külső szolgáltatások igénybevétele nagyon egyszerű lehet – és nem csak számviteli előnyökkel jár: Mivel a bérszámfejtés költségei a beszállítók felé kerülnek elszámolásra, Önnek sem fix személyzeti költségei, sem felvételi tilalma nem keletkezik. Érdekli? Szívesen készítünk Önnek egy kötelezettség nélküli ajánlatot.

Fejvadászat

Vezetők vállalata számára

A jó vezetők elérik, hogy az emberek és a vállalatok megvalósítsák céljaikat. Ezek a célok vállalatonként eltérőek. És a vezetőkkel szemben támasztott követelmények is hasonlóan különbözőek.

Felsővezetői álláshelyeket közvetítünk Ausztriában, illetve Közép- és Kelet-Európában. Ennek érdekében mindig szemmel tartjuk a piacot, és célzottan keressük a legmegfelelőbb jelölteket. Van egy betöltendő vezetői álláshelye? A részleteket szívesen megbeszéljük Önnel négyszemközt. Várjuk szeretettel ajánlatkérését, és ígérjük, hogy abszolút titoktartással kezeljük az ügyet.